Author Topic: Buying a mixer in PARIS .  (Read 1057 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vrumvrum

  • Registered User
  • Posts: 52
  • Location: Brasília - Brazil
Buying a mixer in PARIS .
« on: December 22, 2009, 02:44:29 PM »
So, my brother is on his way to Paris, and i would like him to buy me a mixer, "santos style" other than the santos itself , is there any other , maybe smaller , dunno, something he would not complain a lot to bring back home with him. ?

If anybody also happen to know a great place to buy a mixer in paris i would deeply appreciate.


Offline andreguidon

  • Registered User
  • Posts: 1166
  • Age: 35
  • Location: Sao Paulo
  • Hot WFO always !!!
    • www.andreguidon.com
Re: Buying a mixer in PARIS .
« Reply #1 on: December 22, 2009, 03:04:31 PM »
fala Vinicius !

não sei nem como se fala um mixer em Frances.... espero que alguem possa te ajudar por aqui... os Franceses são otimos com massa de pão... deve ter equipamento bom por la... abraço !

ps: testei a farinha para pizza da Bunge, o resultado foi muito bom.... acima do esperado.... só achei que a borda da pizza poderia ter ficado mais aerada... aja testes.... em janeiro temos farinha italiana para pizzas... finalmente !!!
"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci

Offline smarttowers

  • Registered User
  • Posts: 95
Re: Buying a mixer in PARIS .
« Reply #2 on: December 22, 2009, 10:35:58 PM »
fala Vinicius !

não sei nem como se fala um mixer em Frances.... espero que alguem possa te ajudar por aqui... os Franceses são otimos com massa de pão... deve ter equipamento bom por la... abraço !

ps: testei a farinha para pizza da Bunge, o resultado foi muito bom.... acima do esperado.... só achei que a borda da pizza poderia ter ficado mais aerada... aja testes.... em janeiro temos farinha italiana para pizzas... finalmente !!!

{Courtesy of Google Translate}
speech Vinicius!

do not even know how to speak a mixer in french .... I hope someone can help you here ... the French are great with dough ... must have good equipment for it ... abraço!

ps: I tested the flour for pizza Bunge, the result was very good .... higher than expected .... just thought that the edge of the pizza could have been aired more ... act tests .... in January we have Italian flour for pizza ... finally!

Offline Crider

  • Registered User
  • Posts: 81
  • Location: Northern California
Re: Buying a mixer in PARIS .
« Reply #3 on: December 22, 2009, 11:01:09 PM »


 

pizzapan